Evenementen

Agenda van RIBverhuur en John Biesheuvel Watersport 2013

AGENDA

17 november :  RIBvaren en een WinterBBQ bij GrandCafe De Oude Tol  Oud Beijerland. reserveren verplicht via De Oude Tol

 

22 november: RIBverhuur en John Biesheuvel Watersport zijn altijd aanwezig op de Super Opkikkerdagen in Almere, om de zieke kinderen een mooie dag te laten beleven. Op deze 22e nov is er een dag voor alle sponsoren om te laten zien waar en hoe het geld besteed wordt. Wij zijn aanwezig om de sponsoren een mooie tocht  in Rotterdam aan te bieden.

 

14 december: Kouwe Klauwen Tocht…. kijk  ook voor meer informatie op de website van :   www.johnbiesheuvelwatersport.com

 

 

Winter RIB vaar-tocht: te boeken van maandag tm zaterdag via info@ribverhuur.nl

Vanaf de haven in Strijensas vertrekt de RIB, 10,5 mtr lang en 2 x 350 pk,  met grote snelheid  over het Hollands Diep. We zullen een mooie tocht maken van circa een uur waarna weer terugkeren in Strijensas. Hier kunt u in het restaurant De Batterij weer opwarmen met een kopje soep naar keuze.

De prijs  van deze tocht bedraagt : 82,50 euro per persoon, dit is incl. BTW en incl. kopje soep.

 

Deze prijs is gebaseerd op de 10,5 mtr RIB met 12 personen.

Wilt u een keer mee om deze tocht te beleven met uw bedrijf of met vrienden, informeer naar de beschikbaarheid en reserveer deze tocht. Mogelijk op maandag t/m zaterdag. Natuurlijk zijn er ook op wens andere routes mogelijk.

 

Ribverhuur John Biesheuvel , Strijen

078-6744336 ( ma tm vrij van 9.00-13.00 uur)

info@ribverhuur.nl

LET OP:

Onze Algemene Voorwaarden zijn voor elke partij van toepassing . U kunt ze opvragen via info@ribverhuur.nl

 

Graag tot ziens