Referenties

13 juni 2013

Was helemaal top !!! wat een dikke boot en relaxte schipper, het weer viel ook wel mee met een heerlijk windje wat een extra dimensie eraan toevoegde.

Waar jullie misschien nog als extra kunnen doen is een go-pro camera installeren op de punt met overzicht over de boot en kan je mooi extra verkopen samen met de herinnering.

======================================

8 september 2012

Meegevaren  met de supersnelle RIB op de feestweek in s Gravendeel…..wat ging die hard en wat was het gaaaaf.  Erna zijn we aan tafel gegaan  Wereld aan de Kade.  Dat is ook een aanrader . We komen snel nog eens.

Groeten familie de Goei, Oud Beijerland

===============================

Tijdens de Wereldhavendagen heb ik kennis mogen maken met John Biesheuvel en zijn RIBS. Met de grote RIB stond hij bij Hotel New York op de kant. Ik ben zelf met mijn vrouw en zoon meegevaren met een iets kleinere RIB maar die ging ook hard. Wat een mooie belevenis was dat.

J. Bosche Rotterdam

===============================

8 december 2012

Een geweldige Kouwe Klauwentocht beleefd op 8 december. Wat een mooie tocht en dat in de winter. De lunch was ook prima verzorgd in de entrepothaven .  Volgend jaar ben ik er weer bij.

Dhr  Blad

===================================

sept 2013

Gaaaaf was het, goed geregeld en na het varen ook een sportieve middag gehad bij t Fort Sabina. Moe maar voldaan waren we savonds weer terug. Bedankt!

Mevr. G Verloop

De onderstaande bedrijven hebben al meegevaren in onze RIBS:

VersSelect

NSVV Business Club

Videoschaay

Rabobank

Moree Uitvaartcentrum

PWC Utrecht

Verdi Import

Gemeente Binnenmaas

Bos Wieldrecht

Restaurant De Batterij

C1000 Gravendeel

Plattelandsjongeren Hoeksche Waard

Numafa Numansdorp

Gentlemen Mode / De Drukkerij Oud Beijerland

Houcon Group Oud Beijerland

Aveha

Bohil Media

Schot Marketing & Reclame